Pri nákupe nad 50€ DOPRAVA ZDARMA
Neohodnotené

hodinky TOMMY HILFIGER 1791387

Pánske hodinky značky Tommy Hilfiger.

Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Skladom (1 ks)
Kód: 1791387
Značka: TOMMY HILFIGER
230 €
Kategória: HODINKY
farba púzdra: ružové zlato
farba remienka: hnedá
materiál náramok: koža
materiál púzdro: ušľachtilá oceľ
napájanie: batéria
priemer púzdra: 44 mm
sklíčko: minerálne
Typ: ručičkové
vodotesnosť: 5 ATM
hodinky TOMMY HILFIGER 1791387
ZADARMOZADARMO

PODROBNÝ POPIS FUNKCI

Materiál remienka: koža

Koža je jeden z najobľúbenejších materiálov používaných na výrobu hodinárskych remienkov. Pôsobí elegantne, nechladí a veľmi ľahko sa prispôsobí zápästiu.

 
 
Typ zapínania: Štandardné zapínanie

Najrozšírenejší spôsob zapínania, ktorý sa používa najmä pri kožených a silikónových remienkoch. Pracku jednoducho zapnete do požadovanej dierky podľa potreby.

Dátum - deň v mesiaci

Zobrazenie aktuálneho dňa v mesiaci od 1 do 31.

 
Napájanie: batéria

Hodinky sú poháňané batériou.

Materiál púzdra: ušľachtilá oceľ

Ušľachtilá oceľ 316L (Stainless steel) je veľmi odolným materiálom, ktorý prakticky nemožno zničiť. Je tvrdá (neohýba sa a ani neláme), farebne stála, antialergická (nereaguje s telesnými tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu neuvoľňujú do kože a tela) a má antikorózny povrch (povrch je odolný voči oxidácii a korózii. Navyše je odolná aj voči sladkej a slanej vode).

Vodotesnosť: 30M/3ATM

Hodinky s označením vodotesnosti 30M/3ATM sú určené pre náhodný styk s vodou (umývanie auta, dážď). 30M/3ATM označuje stupeň vodotesnosti štandardizovaný normou ISO 2281. ISO testy zahŕňajú striedanie teplôt, hĺbky, tlaku (vody, vzduchu) po rôzne dlhý čas v pokoji a pri manipulácii s operatívnou časťou hodiniek.

Sklíčko: minerálne

V súčasnej dobe sa jedná o najrozšírenejší typ hodinárskeho skla. Je veľmi tvrdé a má vysoký obsah kremíka, vďaka čomu sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči škrabancom a oteru. Neznamená to však, že je úplne odolné voči poškriabaniu.

24-hodinový ciferník

Malý ciferník zobrazuje čas v 24-hodinovom formáte. Napríklad: hlavné ručičky ukazujú 3 hodiny a malý ciferník ukazuje na 15, to znamená, že sú 3 hodiny popoludní.

 
 

Značka Tommy Hilfiger je v módnom biznise skutočným stelesnením amerického sna. Jej zakladateľ je Thomas Jacob Hilfiger. Cenovou dostupnosťou značkového oblečenia si Tommy Hilfiger získal zákazníkov najprv v Amerike a neskôr po celom svete. Elegancia a priamočiarosť klasického amerického štýlu, ktorého cieľovou skupinou sú zákazníci vo veku 24 až 45 rokov, sa rýchlo stali módnym kultom.  Ako syn hodinára mal Tommy Hilfiger od malička vrúcny vzťah k tikaniu miniatúrnych strojčekov. Nikoho preto neprekvapilo, keď v roku 1999 prišlo k podpisu licenčnej zmluvy s hodinárskou spoločnosťou Movado Group. Hodinky Tommy Hilfiger sa vyznačujú sviežim, ale menej okázalým dizajnom, pretkaným tradičným športovým akcentom "Made in USA". Dámske aj pánske modely dbajú okrem prvotriedneho vzhľadu aj na dokonalosť po technickej stránke. Obľubu u pánov si hodinky Tommy Hilfiger získajú predovšetkým chlapsky dimenzovanými oceľovými púzdrami z ušľachtilej ocele, funkciami multifunkčného dátumu alebo chronografu. Dámy sa môžu vyžívať v populárnom "boyfriend" štýle, často prítomnej bielej farbe a brúsených zirkónoch. Hodinky Tommy Hilfiger sú určené pre každého, kto chce aj bez teatrálneho dizajnu ukázať okoliu svoj vycibrený módny vkus.

Späť do obchodu